dinsdag 22 september 2020 – 12:00
Peter Desmyttere
Gratis webinar

10 technieken voor méér leads

Elke sales geörienteerde organisatie heeft een continue instroom aan leads nodig. Ze zijn de brandstof voor inside sales, account managers, vertegenwoordigers, webshops of web-applicaties. Zonder nieuwe leads droogt de sales pipeline op, stijgt de druk op marketing en laten verkopers zich verleiden tot (onrendabele) koude prospectie. Dit webinar toont het volledige scala aan technieken waarmee KMO’s via moderne marketing een permanente stroom leads kunnen genereren. Ze focust niet eenzijdig op online advertising, dé uitverkoren techniek van vele digitale bureaus, maar presenteert een multimediale aanpak op vlak van lead generatie. Het webinar besluit met een overzicht van interessante tools voor lead generatie en lead management.    

Het webinar wordt geleid door Peter Desmyttere, zaakvoerder bij Desmyttere. Vanuit zijn jarenlange ervaring bij het strategisch begeleiden van KMO’s deelt hij graag zijn ervaring en inzichten via 45’ webinars. In drie kwartier krijg je inspiratie en energie om jouw marketingbeleid beter te maken.

Dit webinar richt zich tot zelfstandigen, ondernemers en KMO-zaakvoerders die een continue instroom aan leads nodig hebben in functie van omzetbewaking en omzetgroei.

In dit webinar leer je:

  • de plaats van leads in de marketing pipeline
  • de definitie van ‘leads’ en de meest voorkomende soorten leads 
  • alle online of digitale technieken om leads te genereren
  • offline technieken die garant staan voor meer leads
  • interessante tools voor lead generatie en lead management

Deelnemers aan het webinar kunnen eventuele vragen vooraf doorsturen. Tijdens en na het webinar is tevens ruimte en tijd om vragen te stellen.

Praktisch 
KostprijsHet webinar is gratis.
TaalHet webinar wordt gegeven in het Nederlands.
DuurtijdHet webinar duurt 45 minuten.
PlatformWij gebruiken BigMarker als platform. Je hoeft voordien niets te installeren. 10 minuten voor de start van het webinar kan je jou reeds aanmelden.
ToolsOm het webinar te volgen heb je een computer of tablet nodig met een goede internetverbinding. Een koptelefoon helpt als je niet in een stilteruimte zit.
Afwezig?Heb je je ingeschreven, maar kan je het webinar toch niet volgen? Dan sturen we je nadien de slides en de opname via mail.

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te bezorgen.Disclaimer & policy